Αναγνώστες

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ

Στις 17 Μαΐου 2012 κλείσαμε τη χρονιά διαμορφώνοντας αισθητική!
Τα παιδιά του Γυμνασίου Καπανδριτίου ζωγράφισαν σε πανό που είχαν αναρτηθεί στα κάγκελα του προαυλίου του Γυμνασίου Καπανδριτίου, σύμφωνα με τέσσερις θεματικές ( κομικς, τοπίο, πορτραίτο, γκράφιτι) που είχε ορίσει η καθηγήτρια τους Σοφία Κυριακού. Η εικαστική δράση είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα ομαδικά έργα μεγάλων διαστάσεων, 1μ. x 4μ., με τη συμμετοχή όλων των παιδιών του σχολείου και με παράλληλα μουσικά και αθλητικά δρώμενα.
 Το μαθητικό συγκρότημα Redwood Trees με τους Γιάννη Κούτουλα, Χρίστο Κουτσούκο, Βαλάντη Ξαγοράρη και Γιώργο Μπιρμπίλα , μαθητές της ΄Β Γυμνασίου, πλαισίωσε μουσικά την διοργάνωση.
Τα παιδιά συμμετείχαν με πολύ όρεξη και κέφι θέλοντας να εκτονωθούν με δημιουργικό τρόπο στο τέλος μιας, σε όλους τους τομείς, κουραστικής χρονιάς. Η δράση τους και οι ιδέες τους είχαν μεγάλο ενδιαφέρον γιατί σχολίασαν την εποχή τους μέσα από το κόμικ, εξέφρασαν τα συναισθήματά τους στο γκράφιτι και αποτύπωσαν ποικιλοτρόπως το τοπίο και το πορταίτο.
 Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η επινόηση του Body Painting από τα παιδιά του σχολείου που είδαν το σώμα τους ως προέκταση του καμβά. Έτσι,  ζωγράφισαν το σώμα και τα ρούχα τους με χρώματα, ξαφνιάζοντάς μας με την ευρηματικότητα και τη φαντασία τους, αφού έμοιαζαν με κινούμενα έργα τέχνης.
Μετά το τέλος της Εικαστικής Δράσης τη σκυτάλη παρέλαβαν οι συνάδελφοι της Γυμναστικής Λιβαδά Παναγιώτα, .... οι οποίοι ανέλαβαν να κρατήσουν το ενδιαφέρον μας αμείωτο με τις ικανότητες και τις ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών. 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων

Τα Νέα στην Ελλάδα live! 24hrs

Παιδί - Ψυχολογία

In.gr Νέα Πολιτισμός

Υγεία

In.gr Αθλητισμός Ποδόσφαιρο

In.gr Νέα: Κόσμος live! 24hrs